Tehokkaasti käyntiin

ENTEQn edustusto Enteq Beijing Representative Office, "repo", sijaitsee Pekingin luoteisosassa, Haidianin alueella.

Peking on yksi suurimpia lentoliikenteen risteyskohtia Aasiassa ja sieltä on kotimaan liikenteen ohessa erinomaiset yhteydet muualle Aasiaan. Helsingistä Pekingiin lentää kahdeksassa tunnissa.

Lentämisen ohella rautatieverkostoon on panostettu viime vuosina runsaasti ja esimerkiksi Tianjinin ja Shanghain luotijunat ovat toimiva vaihtoehto siirtymisiin.

Pekingissä on kaksi merkittävää messukeskusta, joissa järjestetään lähes 100 messutapahtumaa vuosittain. Esimerkiksi Kiinan johtava ympäristöalan messutapahtuma CIEPEC järjestetään Pekingissä 2 vuoden välein.

Maanlaajuisten kaupallisten ja teknisten tukipalveluiden ohella ENTEQ tarjoaa päämiehilleen vuokraresursseja Pekingissä. Käytettävissä on asiantuntevaa teknillistä ja kaupallista henkilöstöä, tulkkeja ja kenttäassistentteja. ENTEQ repon yhteydessä on vuokrattavana toimistotilaa. Resurssipalvelut ovat sopimuspohjaisesti käytettävissä pätkittäisiin työjaksoihin tai jatkuvaan tarpeeseen.

Jos suunnitelmissanne on vaikkapa seminaarit, toimittajatapaamiset, tehdas- tai messuvierailut tai muu osallistuminen Kiinassa, ENTEQ järjestää ennakkoon sovitun mukaisesti käyttöönne joko luotettavan ja pätevän assistentin, tai hoitaa kokonaisjärjestelyt avaimet käteen-periaatteella.  

Kaikki toiminta on luottamuksellista. 

 • CIEPEC 2019-messut Pekingissä

  China Association of Environmental Protection Industry järjestää 12.-14.6.2019 Pekingissä jo 17. ympäristöteknologia messut.

  Lisätietoja: http://www.chinaenvironment.org/en.htm

   
 • Ympäristötoimialan yrityksille

  Kiinalainen yhteistyökumppanimme BEIJING ENVIRONMENT SANITATION ENGINEERING Co. (BESG) hakee kansainvälistymishankkeensa investointikohteeksi ympäristötoimialalla palveluita tuottavaa suomalaisyritystä.

  BESG on Kiinan valtion omistama vuonna 1949 perustettu suuryritys, joka on erikoistunut katujen puhtaanapitoon, jätteen keräykseen, kuljetukseen, kierrätykseen ja uusiokäyttöön. Yrityksen pääpaikka on Peking ja se toimii 13 Kiinan provinssissa.  

  Lisätietoja: Kai Stenberg, 050-539 9828 

   
 • Yhteistyössä

  Asia-Finland Law Consulting Ltd.

             

  Enteqin pitkäaikaisena juridisena partnerina Kiinassa, Vietnamissa ja muualla Aasiassa toimii Asia Finland Law Consulting.