Vientitoiminta Kiinaan

Ennen ENTEQin perustamista yrityksen avainhenkilöt työskentelivät vuosia yhdessä länsimaisen teknologian myymiseksi Aasiaan. Tie erityisesti Kiinan markkinoille oli pitkä ja kivinen, mutta prosessi opetti kuinka asiat saadaan onnistumaan - ja toisaalta selvisi, mitkä tekijät voivat pilata kovankin työn.

Kiinalaiset ovat kokeneita kauppiaita ja erityisen tarkkoja investointituotteiden ostajia. Hankinnoissa arvostetaan tunnettuja kansainvälisiä tuotemerkkejä, tuntemattomampien tuotteiden kohdalla selkeä kokemuspohjainen käyttö-historia referensseistä on korvaamaton apu kaupankäyntiin.

Maakohtaisen suunnittelun ja ennakkovalmistelun merkitystä ei voida ylikorostaa. Kiinalainen kauppaprosessi on usein aikaavievä ja kallis, ja edellyttää onnistuakseen kauppakäytäntöjen tuntemista.

Mitä kauempana kohdealue on, sen enemmän aika on rahaa. Realistinen aikataulu ja sen mukainen varautuminen kustannuksiin on tärkeää.

Kiinan toimintanne käynnistäminen on tehokasta, kun yrityksenne voi keskittyä ydinosaamiseensa ja paikalliset käytännön asiat hoidetaan yhdessä ENTEQn kanssa. 

Tehdäkseen liiketoiminnan aloittamisen helpommaksi suomalaisyrityksille, ENTEQ vuokraa henkilöresursseja ja toimitilaa Pekingissä. Toteutamme myös jälkimarkkinointiin ja varastointiin liittyviä palveluita yhteistyössä maanlaajuisen verkostomme kanssa.

Jatkuva kaupankäynti Kiinassa edellyttää paikallisuutta. ENTEQ on paikallinen 52/7/24 ja se mahdollistaa asioiden jatkuvan päivittämisen. Päämiehemme asioiden hoitaminen on meille prioriteetti.

 

 • CIEPEC 2019-messut Pekingissä

  China Association of Environmental Protection Industry järjestää 12.-14.6.2019 Pekingissä jo 17. ympäristöteknologia messut.

  Lisätietoja: http://www.chinaenvironment.org/en.htm

   
 • Ympäristötoimialan yrityksille

  Kiinalainen yhteistyökumppanimme BEIJING ENVIRONMENT SANITATION ENGINEERING Co. (BESG) hakee kansainvälistymishankkeensa investointikohteeksi ympäristötoimialalla palveluita tuottavaa suomalaisyritystä.

  BESG on Kiinan valtion omistama vuonna 1949 perustettu suuryritys, joka on erikoistunut katujen puhtaanapitoon, jätteen keräykseen, kuljetukseen, kierrätykseen ja uusiokäyttöön. Yrityksen pääpaikka on Peking ja se toimii 13 Kiinan provinssissa.  

  Lisätietoja: Kai Stenberg, 050-539 9828 

   
 • Yhteistyössä

  Asia-Finland Law Consulting Ltd.

             

  Enteqin pitkäaikaisena juridisena partnerina Kiinassa, Vietnamissa ja muualla Aasiassa toimii Asia Finland Law Consulting.