Esillä Kiinassa

Kansainvälistymisestä ja tietovirrasta johtuen kiinalaiset asiakkaat ovat ajan hermolla ulkomaalaisten yritysten tuotteista ja tarjonnasta.

Kun tuotteet tunnetaan teoriassa, niitä halutaan ennen hankintapäätöstä nähdä ja kokeilla. Tämä on osaltaan vahvistanut messujen merkitystä ja Kiinasta onkin muodostunut suuri esillelaiton maailma. Saman alan messuja saataa olla yhtä aikaa useita eri puolilla maata, joten jo oikean esittelyfoorumin tunnistaminen on ajoittain haasteellista.

Kovasta kilpailusta johtuen asiakkaan mielenkiinnon voittaminen on työn takana. Kun yritykselle löytyy oikea messutapahtuma, tuotteiden ja palveluiden sopiva esillelaitto materiaaleineen ja kiinalaisittain tapahtuva esittely näyttelevät tärkeää roolia.

Tuoteinformaation saa helposti perille netissä, mutta mikään ei myy paremmin kuin se, että ostaja tapaa myyjän face-to-face, voi koskettaa todellisia tuotteita ja ehkä jopa kokeilla niitä. Siihen jos on vielä esittää referenssilista, niin jo alkaa tapahtumaan.

ENTEQllä on pitkä kokemus kiinalaisista messutapahtumista. Oheiset kuvat ovat CIEPEC 2007-ympäristömessuilta, joissa CLEANTECH FINLAND-slogan esiintyi aivan ensimäistä kertaa Suomen ulkopuolella.

Kyseisen seitsemän yrityksen yhteisosaston Pekingiin suunnitteli ja toteutti ENTEQ Ltd. 

Messuosallistuminen onnistuu tuloksellisesti, tehokkaasti ja oikella pelipaikalla yhdessä ENTEQn kanssa !

 

 • CIEPEC 2019-messut Pekingissä

  China Association of Environmental Protection Industry järjestää 12.-14.6.2019 Pekingissä jo 17. ympäristöteknologia messut.

  Lisätietoja: http://www.chinaenvironment.org/en.htm

   
 • Ympäristötoimialan yrityksille

  Kiinalainen yhteistyökumppanimme BEIJING ENVIRONMENT SANITATION ENGINEERING Co. (BESG) hakee kansainvälistymishankkeensa investointikohteeksi ympäristötoimialalla palveluita tuottavaa suomalaisyritystä.

  BESG on Kiinan valtion omistama vuonna 1949 perustettu suuryritys, joka on erikoistunut katujen puhtaanapitoon, jätteen keräykseen, kuljetukseen, kierrätykseen ja uusiokäyttöön. Yrityksen pääpaikka on Peking ja se toimii 13 Kiinan provinssissa.  

  Lisätietoja: Kai Stenberg, 050-539 9828 

   
 • Yhteistyössä

  Asia-Finland Law Consulting Ltd.

             

  Enteqin pitkäaikaisena juridisena partnerina Kiinassa, Vietnamissa ja muualla Aasiassa toimii Asia Finland Law Consulting.